Training Coachend Leidinggeven

Neuro Linguistisch Programmering

Coachend leidinggeven, het is niet iedereen gegeven. Toch is het aan te leren, bijvoorbeeld als je de training coachend leidinggeven in de vorm van NLP Master Practitioner gaat volgen. Motto van deze training die gezien wordt als dé coachend leidinggeven training is het realiseren van verdieping in wat zowel jou als anderen echt motiveert om een doorbraak te creëren. Uiteraard worden de persoonlijke doelstellingen naadloos geïntegreerd in de trainingen.

Biedt echt verdieping

De training coachend leidinggeven stelt je in staat om een grotere visie te ontwerpen en biedt echt verdieping. Na het doorlopen van de training ben je in staat om niet alleen jouw eigen leven maar ook om dat van de mensen om je heen beter te maken. De training coachend leidinggeven zal je kennis verder verbreden en leert je taalmodellen en vaardigheden te ontwikkelen om positieve veranderingen – zowel in mindset als wat betreft resultaat- te bewerkstelligen. Er worden je gedurende de trainingen coachend leidinggeven coachingstools aangereikt die ervoor zorgen dat je sneller tot de kern doordringt en sneller weet wat er nou precies aan de hand is. Bovendien leert de training coachend leidinggeven je hoe je zowel voor jezelf als voor anderen keuzemogelijkheden kunt creëren.

Je kernwaarden en je potentieel

Resultaat van de training coachend leidinggeven is dat je veel beter in staat bent zowel je eigen identiteit en je leiderschapsstijl veel beter te definiëren. Dit doe je uiteraard aan de hand van je kernwaarden, jouw essentie en uiteraard je potentieel.

 

 

Let's connect