Training Leiderschap

Neuro Linguistisch Programmering

Als ondernemer en als professional in welke organisatie dan ook weet je dat er meer en meer leiderschap gevraagd wordt. Door het volgen van trainingen in leiderschap kun je daar op zeer gerichte wijze aan werken. Daarbij wordt steeds nadrukkelijk rekening gehouden met jouw persoonlijke doelstellingen. Ook als het om een training leiderschap gaat leveren we dus steeds maatwerk. De trainingen in leiderschap zijn uiteraard erkend.

Perfecte training om aan je leiderschap te werken

Binnen het aanbod van leiderschapstrainingen is de opleiding Leadership Mastery bijvoorbeeld een perfecte training om heel gericht aan je leiderschap te werken. De zeer diverse trainingen zijn geliefd bij managers en managementteams die simpelweg meer draagvlak wensen en die nadrukkelijk een werkplek willen realiseren waarbij de nadruk ligt op focus en motivatie en zeker ook op authenticiteit. Belangrijke andere elementen om dit te bereiken zijn onder meer eigenaarschap en samenwerking,

Cultiveren en stimuleren van leiderschap

Interessant voor wie een training leiderschap wil volgen is ook de module Mentoring, Ook binnen deze training staat het cultiveren en stimuleren van leiderschap nadrukkelijk voorop. Trainingen leiderschap kun je bij ons eveneens volgen via de modules personal developing en resilience in the workplace. Personal developing kun je gebruiken als een voorbereiding op een nieuwe functie met nieuwe verantwoordelijkheden en resilience in the workplace vooral als je in het kader van leiderschapstrainingen beter om wilt gaan met conflicten, verlangt naar een beter stress- en energiemanagement. Deze laatste cursus helpt ook burn-out klachten te voorkomen en eventueel als behandeling van dergelijke klachten. Binnen de trainingen stellen we steeds de door jou geformuleerde doelstellingen centraal. Juist dat maakt onze training leiderschap zo interessant, want het spitst zich volledig toe op jouw vraag en jouw behoeften.

 

Let's connect